SSL-certificaat


Wednesday, January 11th, 2017 Tips & tricks

Google Chrome gaat http-websites als onveilig weergeven. HTTPS website met een SSL certificaat worden veilig weergegeven.

In januari 2017 brengt Google versie 56 van Chrome uit. De belangrijkste wijziging in deze nieuwe Chrome-versie is dat Google http-websites gaat weergeven als onveilig. Deze wijziging is bedoeld om de internetervaring van gebruikers te verbeteren.

Van oudsher geeft Chrome een melding in de adresbalk (een klein icoontje), echter werd een HTTP pagina nooit als onveilig bestempeld. Het gaat in eerste instantie om websites die wachtwoorden en/of betalingsgegevens opslaan. Dit zijn dus bijna alle websites die zijn gemaakt in WordPress.
De verwachting is dat Google op niet al te lange termijn alle http-websites als onveilig gaat bestempelen. Rechts naast het informatietekentje in de browserbalk zal de tekst ‘Not secure’ of ‘Niet veilig’ worden weergegeven.

SSL-certificaat installeren

Alle http-websites die wachtwoorden en/ of betalingsgegevens opslaan, krijgen vanaf januari de melding dat zij onveilig zijn. Deze melding is eenvoudig te verhelpen door over te stappen naar de veiligere https-verbinding. Dit kan door middel van het installeren van een SSL-certificaat. Wij raden u dan ook aan om zo snel mogelijk een SSL-certificaat op uw website te installeren. Een SSL-certificaat zorgt er overigens ook voor dat uw website goed gevonden blijft worden door Google!

Specialist in SSL-certificaten

HAISJA Communications is expert in SSL-certificaten voor uw website en toepassingen. Wij bieden zowel domein validatie, organisatie validatie als uitgebreide validatie aan.

Positive SSL

Zijn lage prijs en onmiddelijke aflevering maken het uitermate geschikt om applicaties en server to server communicaties te beveiligen. Als u een SSL-certificaat zoekt aan bodemprijzen, bent u aan het juiste adres.
Levertijd : 1 dag

EV SSL

Activeren de beveiligingsfuncties in de browserinterface, zoals de groene adresbalk. Voor klanten die het hoogste niveau van authenticiteit wensen, is ExtendedSSL de ideale oplossing.
Levertijd 5 à 10 werkdagen

Vragen?
Wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op via frans.moens@haisja.be of info@haisja.be