VIP marketing


Monday, January 2nd, 2017

Netwerken: investeren in de toekomst

“Succeeding in business is all bout making connections”. Een businessmagnaat als Richard Branson kan het weten: welke job je ook uitvoert, als ondernemer heb je nood aan een goed netwerk. Want dat omvat potentiële zakenpartners, leveranciers en …. klanten!

Weet je dat 25% van de inkomsten van een bedrijf rechtstreeks komt uit het netwerk van zijn CEO en dit percentage kan oplopen tot 70% in het geval van een zelfstandige? “Ik heb een vriend die een accountant nodig heeft, ik gaf hem je nummer, hij zal je bellen”. Iedere ondernemer heeft al geprofiteerd van dit soort aanbevelingen! Zakelijke aanbeveling is een uitstekende manier van prospectie. En waar kan men beter collega-ondernemers ontmoeten dan op een netwerksessie met gelijkgestemden. Vooral als je weet dat 57% van het besluitvormingsproces al gemaakt is vooraleer B2B-kopers een mogelijke leverancier aanspreken.

Netwerken klinkt leuk, hip en gemakkelijk maar dat is het zeker niet. Maar Haisja kan je daarbij helpen. Met ons eigen uniek netwerkconcept “Guess Who?”, een combinatie van business en pleasure, met een simpel opzet: eten en praten zonder andere ‘verplichte nummers’. Guess Who? verzorgt op een effectieve maar ontspannen manier een netwerkervaring. Door de juiste vragen te stellen stimuleert Guess Who? kennismaking en zorgt het ervoor dat iedere deelnemer vol energie met nieuwe contacten naar huis gaat.

VIP-Marketing op uw maat!

Een andere manier van netwerken is uw werknemers, klanten, zakenpartners of zakenrelaties te verrassen op een originele en fantastische dag/avond. Zowel voor kleine als grote groepen creëren wij aangename en exclusieve vip-belevingen. Dankzij ons professioneel netwerk kunnen we uw gezelschap trakteren op een spetterende belevenis: van een avondje voetbal of een dagje als onvervalste Flandrien op een wielerwedstrijd tot een exclusieve vip-formule in de opera. Ons aanbod is uiterst gevarieerd dus twijfel niet om ons te contacteren om samen te bekijken en te overleggen wat wij voor u kunnen betekenen. Voor al deze speciale gelegenheden kan u zich inschrijven op onze nieuwsbrief onderaan deze pagina waardoor u altijd als eerste onze speciale aanbiedingen ontvangt.