Design flow


Tuesday, January 3rd, 2017

Design moet raken

Er is geen tweede kans voor een eerste indruk: een goede vormgeving reflecteert je kernwaarden, identiteit en imago op een aantrekkelijke manier. De boodschap moet in één oogopslag duidelijk zijn en je doelgroep aanspreken. Een sprekend beeld is daarbij minstens zo belangrijk als een sterke identiteit en een goede strategie.

Visuele communicatie

Grafische vormgeving is zoveel meer dan alleen een “mooi plaatje”. Daar waar vorm en inhoud elkaar raken gebeurt iets magisch. Design is de visuele vertaling van datgene waar je als merk voor staat. Mooi design is niet het doel maar een middel om het doel te bereiken. Wij denken graag met je mee. En durven anders te zijn. Jij toch ook?

Ook op het vlak van branding en design begint iedere opdracht bij Haisja door goed te luisteren en vragen te stellen. Om jou, als klant, goed te leren kennen en vooral te begrijpen. Om daarna een mooi en passend design uit te werken. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

Design kan je met een gerust hart aan Haisja overlaten. Wij hebben een passie voor het maken van mooie dingen. En zorgen ervoor dat jij daarmee de juiste mensen bereikt. Wij realiseren complete campagnes, van idee tot uitwerking. Van logo tot huisstijl en van responsive website tot social media campagnes. We laten uw beeld tot leven komen: van productfotografie tot fashionshoots. Of het nu gaat om vormgeving voor drukwerk, een corporate magazine, een beursstand of e-mailnieuwsbrief, Haisja kan het allemaal. Kijk er ons portfolio maar op na!