Van de walle


Monday, January 2nd, 2017 - Website

De klant: Van De Walle Afwerkingsbedrijf

Missie: Nieuwe website

Bekijk de website

Afwerkingsbedrijf Van De Walle is een dynamisch team gespecialiseerd in afwerking van plafonds, wanden, binnenschrijnwerk en ook totaalprojecten horen bij hun business. Bij een professioneel bedrijf hoort een professionele website. En daarvoor schakelden ze Haisja in.

De creatie van hun website begint met een goed overzicht van de wensen van al onze klanten. Een website moet niet enkel mooi en functioneel zijn maar moet ook vindbaar en deelbaar zijn. Wij verzorgden SEO en SEA zodat de website van afwerkingsbedrijf Van De Walle op de belangrijkste zoekmachines helemaal bovenaan terug te vinden is.

Daarnaast is het belangrijk dat de inhoud van hoge kwaliteit is, zowel tekstueel als visueel. Bij Van De Walle ging de voorkeur uit naar vooral visueel veel projecten weer te geven met kwalitatieve foto’s van hun realisaties. De belangrijkste realisaties van het bedrijf zijn dan ook gestructureerd weergegeven in een apart tabblad. Voor elk van hun projecten zijn er prachtige foto’s van hun geleverde werk terug te vinden waardoor potentiële klanten onmiddellijk kunnen zien waarvoor ze afwerkingsbedrijf Van De Walle kunnen inschakelen.

Met een goede server zorgen we er bovendien voor dat de technologie achter de website snel en veilig is waardoor de website als overzichtelijk, gestructureerd en gebruiksvriendelijke ervaren wordt.

Vergeet zeker geen bezoekje te brengen aan hun website: https://www.afwerkingsbedrijf.be/

U heeft zelf plannen om uw website te vernieuwen of een nieuwe website te bouwen? Neem dan zeker eens vrijblijvend contact op via onze contactpagina en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen: URLLINK WEBSITE Van De Walle