Horse & Race


Monday, January 9th, 2017 - Magazine-Tijdschrift-Krant, Media, Website

De klant: Haisja

Missie: TODO

Bekijk de website

Online preview

Horse & Race is een eigen creatie van Haisja. Horse & Race is het enige tijdschrift in België dat zich focust op de draf- en rensport. Horse & Race is ontstaan uit Trotting Magazine. Dat was het maandelijkse tijdschrift dat werd uitgegeven door de officiële Belgische Federatie voor Paardenwedrennen. Ook hier werkte Haisja actief aan mij, zowel inhoudelijk als lay-outmatig. Maar toen de federatie besloot om niet langer een ledenblad uit te geven greep Haisja zijn kans om Horse & Race te lanceren.

Sindsdien verschijnt er driemaandelijks een Horse & Race vol met afwisselende artikels, koersverlagen, geschiedenis, interviews, reportages en een wetenschappelijk artikel geschreven door verschillende gerenommeerde veeartsen. Vaak schenken wij naast de draf en galop nog aandacht aan andere takken uit de paardensport. Zo gingen we dit jaar onder meer naar het BK Mennen in de achtertuin van Willy Naessens en gingen we een kijkje nemen op de internationaal gekende Jumping Mechelen. Op die manier zijn we er in geslaagd om een plaats te veroveren op de Belgische markt.

Bij een tijdschrift hoort uiteraard een begeleidende website als ondersteuning en aanvulling om sneller op actuele gebeurtenissen te kunnen reageren of belangrijke evenementen te kunnen verslaan. Op onze website komen daarboven nog regelmatig voorbeschouwingen van belangrijke koersen. Korte en langere verslagen van de belangrijkste koersen en kan je ontdekken hoe je zelf eens een gokje kan wagen.

 

Heeft u interesse om u te abonneren of te adverteren in Horse & Race magazine? Bezoek dan zeker eens de website www.horseandrace.be of neem vrijblijvend contact op via onze contactpagina. Wij maken graag een afspraak met u om al onze tarieven te overlopen.