Guess Who?


Monday, January 9th, 2017 - Event, Networking

De klant: Haisja

Missie: Discover people, not their title.

Bekijk de website

Guess Who is een eigen ontwikkeld concept van Haisja. Guess Who is een maandelijkse netwerkavond met één doel. Leer nieuwe mensen kennen en niet hun titel. Want volgens ons zijn kleinschalige netwerkbijeenkomsten met toegevoegde waarde de toekomst. Want hoe vaak moet u niet naar een netwerkevenement waarbij u wel leuke gesprekken heeft, maar het eigenlijk toch bij oppervlakkige ontmoetingen is gebleven? In het Guess Who-verhaal is dit onmogelijk. Deelnemers krijgen niet te zien wie er allemaal op deze avond aanwezig zal zijn. Ook krijgen de deelnemers enkel hun voornaam opgespeld bij aankomst. Dus niet hun functie of het bedrijf waarvoor ze werken. Op die manier ontmoet je nieuwe interessante personen via hun interesses en niet enkel via hun werktitel. Dit kan soms tot zeer verrassende resultaten leiden. Deze warme contacten geven dan ook veel meer kans op succes in de toekomst. Daarom kiezen we er ook bewust voor om deze avonden te beperken tot 10-15 personen. Haisja sloot vervolgens een samenwerking af met toprestaurants om dit evenement te lanceren. Want waar kan je beter mensen leren kennen dan in een gezellig hoogstaand restaurant waarbij chef-koks voor al onze deelnemers op maat verfijnde gerechtjes verzorgen.

Naast deze maandelijkse bijeenkomst is er ook nog de “Guess Who Is Our Mystery Guest”. Hierbij worden alle deelnemers van alle Guess Who’s uitgenodigd om de vier maanden. Op deze avond is het de bedoeling aan de hand van vragen te ontdekken wie er de mystery guest is die Haisja heeft kunnen strikken. Deze geheime gast geeft daarna een korte uiteenzetting over een actueel thema waarna u alle deelnemers kan ontmoeten van alle Guess Who’s. Onze eerste mystery guest was bijvoorbeeld strafpleiter Frank Scheerlinck.

Guess Who is een concept dat wij ook voor u kunnen organiseren in uw zaak of bedrijf. Zo krijgt u een unieke kans om nieuwe zakenpartners of klanten u en uw bedrijf te leren kennen. Indien u meer wenst te weten over Guess Who twijfel dan niet om ons te contacteren.