Equi awards


Sunday, January 1st, 2017 - Event, Networking, Website

De klant: Mivalti

Missie: Een legendarische hippodroom maken

Bekijk de website

Hippodroom Waregem, Felix Verhaeghestraat 5, 8790 Waregem

Sunday, May 03, 2015

De Equi Awards worden jaarlijk door Haisja georganiseerd. Op de Equi Awards worden de toppers in de Belgische draf- en galopsport van het afgelopen jaar in de bloemetjes gezet. Zo kunnen onder andere de jockey, trainer en fokker van het jaar een mooie trofee in ontvangst nemen. Het hoogtepunt van de dag is de trofee voor Paard van het Jaar.

Er worden ook paardenrennen georganiseerd op de Equi Awards waardoor het een echt spektakel wordt. Zowel voor het grote publiek als de ingewijden van de paardenwereld is dit een onwaarschijnlijke belevenis. Naast de races, is er ook randanimatie voorzien van de allerkleinsten.

Voor iedereen die eens van de paardensport wil proeven, is dit de ideale gelegenheid om dit te doen. Bovendien gaat een groot deel van de opbrengst van de Equi Awards naar het goede doel. Zo gingen de Equi Awards in 2015 door op de hippodroom van Waregem en was het begeleidingscentrum Mivalti uit Tielt het goede doel. Mivaltie biedt begeleiding en ondersteuning aan volwassenen met een beperking.

Vergeet zeker geen bezoekje te brengen aan onze website door hier te klikken en ontdek wat Equi Awards allemaal te bieden heeft. Hieronder krijgt u alvast een verslag van de editie van 2013 waar niemand minder dan ex-Miss België Noémie Happart aanwezig was.