About


Betrokkenheid, expertise en service.

Haisja is een ervaren sparringpartner op vlak van marketing en communicatie, zowel strategisch als uitvoerend. Openminded én in een goed gedoseerde combinatie van kritisch-constructief klankbord en creatieve inspirator vol nieuwe ideeën. Op die manier brengt elke ontmoeting een vracht aan tips en nieuwe inzichten.

Af en toe heb je als ondernemer nood aan iemand die meedenkt, je helpt om zaken vanuit een andere hoek te bekijken en een spiegel durft voor te houden. Altijd met de bedoeling om weer verder te kunnen.

Bij Haisja zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe inzichten, methodieken en partnerschappen die we inzetten voor onze klanten. We zien onze dienstverlening als een proces waardoor we steeds kunnen bijsturen en inspelen op de actualiteit. We willen voor onze opdrachtgevers het verschil maken. Door te zorgen dat we jouw doelgroep op het juiste moment, in de juiste sfeer en op de juiste toon aanspreken. Rekening houdend met het budget. Onze aanpak biedt een totaalpakket van ideevorming tot uitvoering.