About


Missie: 

Haisja wil een compleet partnership aangaan met de B2B gerichte bedrijven en organisaties van vandaag voor hun interne en externe communicatie van morgen. Als creatieve denktank werken we ook eigen concepten uit: van bedenken tot ze in de markt positioneren.

Visie:

Als bedrijf heb je af en toe nood aan iemand die constructief meedenkt. Iemand die een spiegel voor je houdt, zodat je de zaken vanuit een ander perspectief kan bekijken.

Haisja speelt daar als ervaren marketing- en communicatiehuis op in. Na een heel open gesprek bruis je gegarandeerd van nieuwe inzichten. We sparren nieuwe ideeën, inspireren en zijn tegelijkertijd een constructief klankbord.

Strategisch zijn we sterk en jouw creatieve marketing- en communicatieplannen voeren we ook effectief uit. Daarvoor hebben we de nodige experten in huis. Met hun skills zetten ze jouw communicatieve blauwdruk om naar concrete acties en resultaten.

Transparantie: daar geloven we in. Door heldere en duidelijke communicatie weet je meteen waar je aan toe bent. Ook als het gaat om budget: één afgesproken projectprijs, die we opdelen in maandelijkse schijven. Je weet dus op voorhand hoeveel je elke maand betaalt.

Door die manier van werken verhoogt de betrokkenheid. Alleen maar voordelen dus.

Welke acties jouw bedrijf doen groeien? Contacteer ons vandaag en we bespreken het samen.